sunnuntai 12. elokuuta 2012

Neljävuotias tytön tyllerö!

Sain kuvattavakseni 4- vuotiaan tytön tyllerön. Hyvin mukavaa kuvata tyttöä, koska itselläni on vain poikia joten oli vähän mietittävä miten ja missä kuvattaisiin. Onneksi tässä lähistöllämme on pieni leikkikenttä jossa on hyvä juuri tämän ikäistä kuvata. Tässä kooste Päivän kuvaukista. Oli niin mahdottoman vaikea päättää mitä kuvia tänne laittaisi, koska kuvia tuli kaiken kaikkiaan parisensataa kappaletta napsittua ja kaikki näyttivät omalla tavallaan hyviltä.

Anni 4.vVauhdin hurmaa!Tässä vähän pohdiskelua....
Tämä keinukuva on mielestäni hyvä, mutta siinä kävi kuvauksellinen moka. Järkkärillä on hyvä kuvata liikkuvaa kuvaa ja saa hyvinkin tarkkaa kuvaa jos vain onnistuu. Tässä kuvassa tapahtui jotain en tiedä varmaksi mitä, mutta kamera liikahti tai säädöt eivät olleet oikeassa suhteessa. kuva on muuten hyvä ja siksi se oli pakko laittaa tänne!

Tässä anni tahtoi kovasti leikkiä inkkarityttöä, mutta sulkaa ei löydetty joten anni päätti ottaa hiuksiin koivun lehden.


Leikkikenttä kuvausten jälkeen siirryttiin annin kotipihaa ja otettiin muutama vauhti kuva. Tyttö, kun tykkää hypellä tramppiksella ja ei varmasti korkeita hyppyjä pelkää. perheessä on viisi lasta ja anni on nuorin ja perheen ainut tyttö.Sisarus kuva: perheen lapsista vanhin ja nuorin.


Sain napsastua muutaman äiti tytär kuvan ja tässä niistä kaksi parasta.Seuraavaksi muutama valko-musta kuva otos pelkästään annista.
Koska oli jälleen vaikea päättää mitkä kaksi kuvaa mustavalkoisista laitan niin päätin laittaa kaikki kolme kuvaa. Vaikkakin kuvat ovat saman tapaiset, mutta ilme muuttuu kaikissa!
Anni oli mielestäni hyvin kuvauksellinen ja helppo kuvattava. Tyttöä ei tarvinnut montaa kertaa käskeä ja oikeastaan ei pahemmin ohjatakaan sekin riitti, että tyttö vain liikkui ja mennä vipelsi pitkin pihoja ja leikkikenttää. Mitään taidekuviahan näistä ei ollut tarkoitus tehdä, mutta jokainen katsoja saa itse päättää miltä kuvat omasta mielestään näyttää.


Kiitos Anni, Maria, ja Lauri!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...