sunnuntai 19. elokuuta 2012

Esikoinen virtaa antaa!

Tässä onkin kooste esikoiseni kuvauksista. Laitoin oikein otsikoksi esikoinen virtaa antaa. Sopii hyvin meidän Juhon luonteen kuvaukseen. Esikoinen on villi ja määrätietoinen kaveri, juhon ollessa vuoden ikäinen muistan saaneeni juosta hänen perässään melkoista vauhtia, kun poika otti ensi askeleensa ja sen jälkeen sitten onkin menty. Hyvin siis otsikko kuvaa poikaa, koska esikoinen antaa minulle kyllä välillä oikein kunnon virtapiikkejä, kun juoksen hänen perässään..Kuopus taas antaa voimaa, koska on niin kova luontoinen niin äidinkin voima kasvaa mukana automaattisesti. 

 Esikoinen on perheemme naurattaja ja hurmuri. Juholla kuvauksissa ei ollut tylsää osasi ottaa ilon irti ja kuvista sen kyllä varmasti näette. yritin kovasti juholle toistaa, että jos nyt sitten ottaisit sen perusilmeen, mutta kyllä niin vähän tuli kuvia joissa perusilmettä näkee. Meidän hasuttelija..

Totinen veikkonen. Nyt on ilmeisesti vakava paikka.Tämä kuva on niin hyvä, nauraa vaiko itkeä?

Taisi lopuksi poika ottaa pienet huugi bookiet....Kolmesssa viimeisessä kuvassa annoin pojan päättää asennot ja liikkeet. Sanoin, että nyt saat tehdä mitä mielessä liikkuu! Ilmeisesti alkoi suorana seisonta ja poseeraus väsyttämään joten päätti ottaa iha relax meinigillä. Hauskaahan meillä olikin ja äippääkin alkoi naurattamaan lopuksi niin paljon, että kuvauksesta ei meinannut enään tulla mitään!

-Kiitos Juho-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...