tiistai 24. heinäkuuta 2012

Parhaat otokset part one!

Ajattelin koota tänne blogiini parhaat valokuva otokset vuosien varrelta.
Kuvauksissa käytetty: Canon PowerShot A580 ja Canon eos 1100d.


SYKSY 2011Anoppini on innokas kasvattamaan kukkasia ja piha onkin hyvin hoidetun näköinen valtavineen kukkapenkkeineen. Eri lajikkeita löytyy monia, mutta kaikista hienoin rykelmä löytyy pihapiirissä olevalta pellolta eli auringonkukat jotka olivat viime syksynä todella näyttävän komeita. Lisäksi pihapiiristä löytyy kehäkukka rykelmä.


Tässä kasvaa asteri.Anoppini on innostunnut kurpitsoidenkin kasvatuksesta kasvimaasta löytyy sekä kesäkurpitsaa, että tavallista. Mukavan kokoinenhan tuo näyttää olevankin! Omenapuita löytyy muutamat pihasta ja uusimmassa puussa kasvoi viime syksynä ainakin alakuvassa oleva jättiomena!KEVÄT - KESÄ 2012
Tämä näyttäisi ihan vedenpisara kukalta, mutta onko se? Anoppilla on taito hallussa ja kukat kukkivat kauniisti hänen hoidossaan. Toisin kuin minulla, kaikki kuolevat meille saapuessaan tai ainakin kahden viikon sisällä.Valkovuokkoja ja vaaleanpunaisia krysanteemeja. Kumman syystä krysamteenit vierailevat meidän taloudessa melko toistuvasti joten taitaa olla yksi suosikeistani tällähetkellä ja ovathan ne myös kauniin värisiäkin!


Kasveista ja kukista voimmekin siirtyä lintujen maailmaan. Kesäsillä reissuilla tulee napsittua kuvia linnuista jos vain kohdalle osuu. Enkä kuulu niihin ihmisiin jotka valitsevat tarkkaan mitä lintuja kuvaavat. Minusta kaikki luonnon linnut ovat omalla tavallaan kauniita.


En osaa niin täydellisen hyvin kertoa mikä tässä kuvassa on niin kiehtovaa ja mikä siitä tekee niin omasta mielestä kauniin?

Lokit vain jostakin kumman syystä päätyvät aina kamerani kuvattavaksi. Mikä tässä linnussa sitten kiehtookin? Kuitenkin omasta mielestäni, kun lokkia alkaa kuvaamaan totean, että lokki on hyvinkin kaunis lintu ja mielenkiintoinen yksilö!


Sokerina pohjalla pari onnistunutta varjokuvausta.
2 kommenttia:

  1. Kuvia lisää tulossa lähiaikoina kunhan vain kerkiäisin valkkaamaan parhaat ja käsittelemään ne kunnolla.

    VastaaPoista

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...