perjantai 12. elokuuta 2011

Shoppailu saalis..!

Siskoni tuli käymään tänään meillä kylässä ja ensimmäisenä ovesta tultuaan tokaisi, että hänen tekisi mieli mennä käymään shoppailu kirroksella joten lähtisimmekö mukaan. Miehellä oli kolmelta parturiin aika joten tokaisin, että no mehän menemme sitten kauppoja kiertelemään siksi ajaksi, kun ukko kulta istuu parturin penkissä. Niinpä sitten läksimme ja tässä tämän päivän shoppailu saalis.

G-laukku kokoelma jälleen laajentui yhdellä mallilla. Tällä kertaa myös mukaan lähti g-rahapussi jota olen jo pitkään hamuillut. Pari koruakin lähti mukaan. Siskoni ja minun nimeni alkavat kummallakin t-kirjaimella joten siskoni yllytti minut ostamaan t-kaulakorun. "siskoksilla pitää olla jotain samaa"!

Nea Moda
Tässäpä tämä himoitsemani raha pussi viimein ja vihdoin oikean omistajan luona. Kerrankin on sellainen pieni rahapussi joka sopii pieniin menoihin ja juhlaan!

 
Ison karhun koru liikkeestä lähti tälläinen mukaan. tätä siellä hypistelin sormissani varmaan viitisen kertaa kunnes sitten viimein ja vihdoin tein päätöksen, että nyt sen otan ja sillä sipuli.

 
Tässä vielä tämä kyseinen T-kaulakoru. Vähän kuva epäonnas, kun kamera tykkää tehdä omia kepposiaan.

 
Tässä tämä ihanuus ..taas yksi g-laukku lisää kokoelmiini. "miten olenkaan näihin hurahtanut"?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...