keskiviikko 10. elokuuta 2011

Pastakastiketta herkkusuille!

Jälleen luovuus kärpänen iskeytyi keittiöömme. Pitäisi varmaan enemmänkin alkaa taas kokkailemaan ja leipomaan, kun kerran tämä jalo taito on minulle suotu!
Päätin tänään tehdä jälleen ateriaksi yhden sortin pastakastikkeen "vähän" erilaisen sellaisen. Tähänkään en katsonut mistään ohjetta vaan tämäkin muokkautuu aikanaan oman näköisekseni.Pirkan tagliatelle. Keitetty valmiiksi 8 min suolavedessä.

Näistä se koostuu:
Voita n.25 g
Vehnäjauhoja 2-5 rkl
Maitoa
Savukinkkua 
Persiljaa nippu
Katkarapuja 1 pakaste pussillinen
Mustapippuri rouhetta
Suolaa

Tästä se lähtee:
Pistä voi sulamaan paistin pannulle, lisää vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi (älä ruskista). Lisää kylmä maito joukkoon ja sekoita tasaiseksi valkokastikkeeksi miedolla lämmölllä. Lisää maitoa tarvittaessa jos kastikkeesta tulee liian paksuhkoa. Leikkaa kinkku kuutioiksi ellei ole valmiina palasina tai suikaleina. Lisää kinkut kastikkeeseen. Lisää suola, ja mustapippuri, sekä hienonna persilja ja lisää joukkoon. Katkaravut sulata joko pakkauksen tai pussin ohjeen mukaisesti tai kastele jäiset katkaravut kylmällä vedellä ja kaada kastikkeeseen viimeisenä. Keitä tagliatellet pussissa tai pakkauksesta löytyvän ohjeen mukaan. Kokoa annos lautaselle ja lisukkeina voit käyttää tuoresalaattia, kasviksia oman maun mukaisesti.


Valmis pastakastike odottamassa pääsyä herkkusuiden lautaselle.

Valmis annos lautasella, lisukkeina tällä kertaa tomaatti lohkoja ja raejuustoa!

BON APETIT!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...