sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Muistoja menneestä!!

ELÄMÄÄ PARHAIMMILLAAN....!!

Ihan vain virkistyksesi ja näin sunnuntain ajankuluksi näpyttelen taas pieniä päivityksiä blogiini. Jotta kukaan ei saisi kuvitelmaa, että en käy päivittämässä blogiani niin laitan nyt muutamia kuvia matkan varrelta. "Lähinnä parhaita otoksia touhuiluistamme"!


 
Kalastus retkemme pari vuotta sitten. Yritin hyvin paljon tehdä työtä sen eteen, että saisin otettua pojistamme kuva sarjoja, koska paikka ja päivä oli mitä parhain kuvauksille. Vanhempi poikani ja mieheni ovat samanlaisia he eivät varmasti innostu valokuvaamisesta ja suorastaan juoksevat karkuun, kun kamera osuu lähelle. Nuorimmainen ja minä sen sijaan tykkäämme leikitellä kameralla ja kamera kulkeekin laukussani mukana melkein joka paikassa "ei nyt sentään ihan joka paikassa, mutta melkein"!
 
Kesä 2009 ja yyterissä ulkoilemassa. Ilma oli kylläkin juuri tuona päivän sen verran kylmä, että piti olla lämpimä vaatetus yllä. Poikaset innostuivat kuitenkin kastelemaan varpaansa ja totesinkin, että "talviturkki tuli varpaista kasteltua"!

 
Pyörälenkillä meidän kotikonnuilla.
 
Kalastus ja veneily kuvia meidän mökin suunnalta. Taitaa kuvat olla viime kesältä.1 kommentti:

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...