perjantai 20. toukokuuta 2011

Jotain vanhaa, uutta ja mielekästä.

Hokasin tässä taannoin, että pitäähän napsia taas kuvia jostain menneisyydestä. Nykyäänhän on taas kaikki vanha kovassa huudossa ja muodissa. Kuvissa on myös muitakin sisustukuvia.

 
Olen luullut tätä viimeiset 30 vuotta öljy lampuksi, mutta väärin meni. Sehän toimiikin sähköllä. Saisin sen heti meille käyttöön jos siihen löytyisi lamppu!! "ja vissiin joku suojakin siitä puuttuu"!

 
Tätä olen miettinyt, että mistä kummasta tämä on meille tullut. Mikähän tämänkin tarina on. Kuitenkin tämä on ollut meillä jo lapsuudestani asti.
 
Sain viime keväänä äidiltäni uuteen kotiimme kiinan ruusun. Tosin tämänkin onnistuin
 "kas kas" tuhoamaan. Minulla, kun on kumma taito saada kaikki kukat kuolemaan ja lakastumaan ympäriltäni. Pitäisi opetella välillä sellainen taito, että kukat pysyisivät hengissä.

 
Siinäpä se kauneimmillaan viime keväänä. Toivoisin saavani vielä tänä keväänäkin samanlaisen jonka saisin yrittää tosissani pitää elossa ja kauniina.

 
Tällässet kivat löysin kierrellessni sisustus jutskia etsimässä kotiimme. Koristeet tosin on tehnyt äitini ja kun niille en löytänyt sopivaa paikkaa ne päätyivät kynttilöiden alle koristeiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elma tapahtuma!

Helsingin messukeskus täyttyi ihmisistä ja elämästä viime viikonlopulla huippuunsa. Messukeskuksessa järjestetty Elma-taphtuma toi yhteen ...